Wednesday, October 4, 2023
Çdokush mund të zhvillojë gur në veshka gjatë jetës së tij ose të saj. Gurët mund të formohen nëse ekziston një çrregullim në mënyrën e prodhimit të urinës. Kjo mund të jetë e lidhur me atë se sa ju...
Intoleranca Ushqimore Një shans i mirë për të zbukuruar trupin dhe organizmin tuaj! Analiza e Intolerancës Ushqimore në ADN për 600 Elementë Ushqimorë + Dieta e personalizuar! Kjo analizë jep rezultate të shkëlqyera në: #obezitetin dhe mbipeshën #ndryshimet e metabolizmit #dhimbjet kronike të kokës #gastritin #çrregullimet...
Gjithçka gati për nesër, qyteti i Ferizajit bashkohet, infrastruktura nëntokësore e gatshme për qytetarët! Projekti i ëndërruar dekada më parë për bashkimin e qytetit të Ferizajit ka filluar realizimin në vitet e fundit dhe punimet tashmë kanë përfunduar. Nga nesër ai...
Ata të cilët i kanë me qindra e mijëra kontakte, ky konvertim paraqet një sfidë, të mundimshme, manuale, për përditësimin e kontakteve. Pas hyrjes në fuqi të marrëveshjes mes Kosovës dhe Serbisë për prefiksin e telefonisë, shqetësim i qytetarëve mbetet...
3 Hapa drejt prindërimit pozitiv në kushtet e izolimit në shtëpi Distanca sociale i vendos familjet nën presion. Të shpenzoni 24/7 së bashku qëndrimi në shtëpi, pa bërë aktivitetet tuaja të zakonshme, por vetëm ato që janë të detyrueshme -...
Manual për prindër që mësojnë se fëmija i tyre ka një vështirësi në zhvillim Ç’duhet të bëni për të ndihmuar veten në fazën e përballjes fillestare. Kur prindërit mësojnë se fëmija i tyre ka një vonesë në zhvillim, mënyrat e reagimit...
Çrregullimi i spektrit të autizmit është një çrregullim kompleks që karakterizohet nga dëmtime sociale, vështirësi në komunikim dhe modele sjelljeje të përsëritura dhe stereotipike. Shkaqet e Autizmit Shkaqet e autizmit mbeten ende të panjohura. Shumë studime kanë përfshirë një shumëllojshmëri të...
Procesori i ri vjen si pjesë një përpjekje të gjigandit teknologjik për të qëndruar në krye të teknologjive të reja dhe internetit të gjërave. Ndërsa zhvillojmë teknologji akoma edhe më të sofistikuara për makinat me sistem vetëdrejtimi dhe sensorë e...
Zyra për Investime dhe Mbeshtetje të Bizneseve njofton se Ministria e Zhvillimit Rajonal ka hapur ftesën për aplikim për grante për bizneset ekzistuese dhe ato fillestare. Shumat e granteve që do të ipen janë si më poshtë: • Lloti 1...
Vitamina D është një Hormon, jo një Vitaminë! Mjekësia tradicionale, së bashku me industrinë farmaceutike punojnë shumë për të krijuar vaksina për cdo patologji për t'i sjellë ato tek njerëzit si "zgjidhje" për të parandaluar sëmundjen. Natyrisht, asnjëherë nuk kemi...
0FansaPëlqeje
0NdjekësitNdjek
0NdjekësitNdjek
0AbonentëAbonohu
- Advertisement -

Më të lexuarat