Gratë kaluan më shumë kohë sesa burrat në punë të papaguara shtëpiake dhe familjare në Zvicër Gratë kaluan më shumë kohë sesa burrat në punë të papaguara shtëpiake dhe familjare në Zvicër vitin e kaluar (28.7 orë në javë krahasuar...
Pas 11 ditë luftimesh të ashpra, që shkaktuan mbi 100 viktima, lanë pas shkatërrime masive në Rripin e Gazës, e bllokuan aktivitetet në pjesën më të madhe të Izraelit, qeveria e Izraelit dhe palestinezët militantë në Rripin e Gazës...
  Për herë të parë që nga 22 Marsi 2020, në Danimarkë nuk është regjistruar asnjë vdekje nga virusi corona gjatë 24 orëve të fundit të datës 14 maj 2020. Kjo thuhet në raportin e mbikëqyrjes epidemiologjike të së premtes me...
SHBA ka mbajtur pozitën e parë si kombi më i fuqishëm në botë, pavarësisht rënies së respektit ndaj lidershipit të saj. Kjo thuhet sipas US News dhe Raportit Botëror, i cili ka lëshuar edicionin e fundit të studimit të tij...