Wednesday, October 4, 2023
Hyrje Ne të rriturit jemi mësuar të flasim me fëmijët për norma, vlera, të drejta dhe gabime. Zakonisht, jemi mirë kur shpjegojmë se është e gabuar që të luftosh, të marrësh gjërat e të tjerëve dhe të thuash fjalë të pahijshme....
Leximi me fëmijën tuaj Leximi me fëmijën mund të përfshijë leximin e librave, tregimeve, vjershave ose shkrime të tjera. Mund: • Të lexoni libra bashkë. • T’i thoni tregime njëri-tjetrit. • Të bisedoni për gjërat që keni lexuar. • Të flisni për figurat në libra. •...
Portali e-Kosova është sporteli i vetëm elektronik i ofrimit të shërbimeve online të administratës shtetërore. . eKosova tanimë është ofruar në dispozicion të qytetarëve, si rezultat i përkushtimit të Institucioneve të Republikës së Kosovës. ASHI përmes Platformës eKosova, synon të digjitalizoi...
Gjithçka gati për nesër, qyteti i Ferizajit bashkohet, infrastruktura nëntokësore e gatshme për qytetarët! Projekti i ëndërruar dekada më parë për bashkimin e qytetit të Ferizajit ka filluar realizimin në vitet e fundit dhe punimet tashmë kanë përfunduar. Nga nesër ai...
Të qëndrosh i hidratuar është çelësi për shëndetin dhe mirëqënien tuaj. Uji jo vetëm që ju hidraton më së miri por ka edhe një sërë funksionesh në trupin tuaj, ato kryesoret janë: rregullon temperaturën, ndihmon në procesin e tretjes,...
Punët e mira të Urgjencës po vazhdojnë 😊 Me fokus të përmbushjes së nevojave të tanishme dhe të përditshme të qytetarëve, sot, ekipet tona të Urgjencës sanuan gropa në rrugën kryesore të lagjes Qendra në Prishtinë 👷🏻‍♂️🛣️⏱️  
Zyra për Investime dhe Mbeshtetje të Bizneseve njofton se Ministria e Zhvillimit Rajonal ka hapur ftesën për aplikim për grante për bizneset ekzistuese dhe ato fillestare. Shumat e granteve që do të ipen janë si më poshtë: • Lloti 1...
Vitamina D është një Hormon, jo një Vitaminë! Mjekësia tradicionale, së bashku me industrinë farmaceutike punojnë shumë për të krijuar vaksina për cdo patologji për t'i sjellë ato tek njerëzit si "zgjidhje" për të parandaluar sëmundjen. Natyrisht, asnjëherë nuk kemi...
Intoleranca Ushqimore Një shans i mirë për të zbukuruar trupin dhe organizmin tuaj! Analiza e Intolerancës Ushqimore në ADN për 600 Elementë Ushqimorë + Dieta e personalizuar! Kjo analizë jep rezultate të shkëlqyera në: #obezitetin dhe mbipeshën #ndryshimet e metabolizmit #dhimbjet kronike të kokës #gastritin #çrregullimet...
Shumë njerëz që punojnë në një zyrë para një kompjuteri e dinë mirë vuajtjen e dhimbjes së shpinës. Ja një listë e ushtrimeve 1-minutëshe që do ju ndihmojnë për të forcuar muskujt e shpinës për të shmangur dhimbjet në të...
0FansaPëlqeje
0NdjekësitNdjek
0NdjekësitNdjek
0AbonentëAbonohu
- Advertisement -

Më të lexuarat